Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Profesional Cosmetics
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tratament crema profesional pentru epilare definitiva
805 lei
Brand
Epilar
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tratament pentru epilare definitiva Epilar.

Epilar System este o metoda licentiata, protejata prin lege, unica si fara egal în categoria sa, pe baza de enzime.
Fata de tratamentele cu laser si cu lumina intermitenta (IPL), poate fi folosit rapid si fara durere, pentru fiecare tip de piele si fiecare culoare de par. Poate fi folosit si dupa bronzare, în cazul folosirii solarului, în fiecare anotimp, fara risc.

Epilar contine 2 tuburi de gel.
Tubul nr. 1. contine substanta INHIBITOR
Tubul nr. 2. contine substanta ACTIVATOR

Folosirea gelurilor este anticipata de procedura de epilare folosita de obicei sau de oricare alt procedeu care are ca rezultat îndepartarea parului, ca ex.: îndepartare cu penseta etc.

Dupa epilare, într-un interval scurt de timp, se aplica prin masaj substantele, una dupa alta. Produsul exercita efect enzimatic asupra foliculelor piloase. Are efect în special asupra acelor folicule piloase care sunt în faza de crestere activa. Si sistemul Epilar necesita tratament în serie.
Numarul firelor de par se va reduce cu circa 20% la fiecare aplicare a tratamentului. Dupa al treilea tratament rezultatul este de obicei spectaculos; iar pentru a fi atins efectul definitiv, sunt necesare circa 6-12 tratamente.

Acest sistem se recomanda fi folosit de catre persoane sau sub supravegherea persoanelor calificate în cosmetica si în igiena pielii.
Sistemul Epilar a fost dezvoltat de medici si de biochimisti din Scandinavia, iar în prezent este procedeul conducator în Europa si în Statele Unite, privind îndepartarea definitiva al parului nedorit.
Eficienta produsului este bazata pe enzima proprie a organismului uman, denumita Trypsin. Datorita compozitiei unice a sistemului Epilar, Trypsin-ul nu intra în reactie cu celelalte componente ale pielii si cu structurile de tesuturi organice, si în acest fel nu intra nici în sistemul circulator. Eficienta si siguranta produsului a fost testata cu rezultate convingatoare. Pe parcursul celor 12 ani, cât timp produsul a fost în faza de dezvoltare si de testare, se include si o perioada de 2 ani, când s-au executat mai multe examene clinice si perioade de testare.
Sistemul Epilar poate fi folosit atât în cazul femeilor cât si în cazul barbatilor, pe orice parte a corpului, independent de culoarea parului sau a pielii; poate fi folosit în cazul oricarui tip de piele.

Procedeul Epilar face ca pielea sa devina catifelata si elastica, reduce senzatia de durere pe parcursul urmatorului procedeu de epilare si mareste intervalul de timp între cele doua epilatii.

Debutul cu succes al sistemului Epilar în Europa s-a facut în anul 2004.

* Folosirea sistemului Epilar nu necesita masuri de precautie speciale. Eficienta metodei se bazeaza pe enzima proprie a organismului uman, denumit Trypsin. Datorita componentei unice a produsului Trypsina nu intra în reactie cu celelalte componente ale pielii si cu structurile de tesuturi, deci în acest fel nu intra în sistemul circulator.
* Poate fi folosit atât în cazul femeilor cât si la barbati.
* Tipul si pigmentatia pielii nu au efect asupra eficacitatii tratamentului, asadar poate fi executat în orice anotimp.
* Dupa tratamentul executat cu sistemul Epilar (mai ales din cauza epilarii cu ceara) este recomandat ca timp de 24 ore sa evitati activitatile legate de plaja, solariu, sauna, scaldatul sau alte activitati care au ca efect transpiratie puternica. Tot asa, timp de 24 ore nu este recomandata folosirea cremelor, parfumurilor, machiajului si deodorantilor pe suprafetele tratate.
* Metoda poate fi folosita la oricare vârsta. Poate fi executat si pe durata tratamentelor hormonale.
* Efecte negative asupra sarcinii nu sunt cunoscute, poate fi aplicat, dar totusi, în aceasta perioada nu recomandam tratamentul.

Primi comenzi online. Accesati www.ProfesionalCosmetics.ro. Onoram toate comenzile, chiar si pentru un singur produs, atat pentru persoane juridice cat si pentru persoane fizice.

Site: www.ProfesionalCosmetics.ro
Din Gura in Gura