Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Profesional Cosmetics
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Impachetari pentru slabit - produse profesionale
Brand
Recipiente profesionale mari-500 gr
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Impachetare cu alge pentru slabire si tonifiere

Impachetare cu alge pentru slabire, de la Ecovital. Este o masca profesionala speciala pentru salbire si tonifiere. Poate fi folosita pe partile de corp ce vor fi tratate sau pe tot corpul. Produsul are efect termic si stimuleaza sudoratia si eliminarea impuritatilor. 500 g.

Concentrat slabire tonifiere

Concentrat pentru slabire si tonifiere, de la Ecovital. Dezvolta un proces de slabire si tonifiere modeland conturul corpului, datorita actiunii sinergice a complexelor active cunoscute ca active anticelulitice. Ajuta la purificarea tesuturilor, aspectul de piele de portocala se estompeaza.


Impachetare calda cu alge

Impachetare calda cu alge pentru slabire, de la Ecovital. Inca dupa primele sedinte se constata reducerea grasimii, corpul se relaxeaza, dispar nodulii localizati, creste oxigenarea pielii si se atenueaza aspectul pielii; pielea de portocala se intinde, lichidele stagnante se elimina. 500 g.


Gel anticelulitic termoactiv

Gel anticelulitic termoactiv, de la Ecovital. Stimuleaza circulatia sangelui care este deficitara in celulita. Mentine peretii vaselor de sange in stare functionala, stimuleaza lipoliza, se diminueaza aspectul de piele de portocala. Hidrateaza pielea, are actiune de diminuare a depozitelor grase. 500 ml.


Masca ten obosit, ridat, aton

Masca cu argila ten obosit, ridat, aton, de la Ecovital. Produs alcatuit dintr-un complex de argila purificata, extracte de plante si uleiuri esentiale, aduce pielii toate elementele corectoare de care are nevoie. Bogata in aluminiu, argila este: remineralizanta, antiseptica, dar neagresiva pentru piele, cicatrizanta si regeneranta. 500 g.

Impachetare pentru slabire pell-off

Impachetare cu alge pentru slabire peel off. Specifica pentru celulita localizata, dar si pentru tratamentele de slabire. Se recomanda persoanelor cu celulita localizata si doamnelor tinere care si-ar dori o prevenire sau o ameliorare a vergeturilor. Microcirculatia este favorizata. Produsele penetreaza mai bine si rapid. Pielea este supla si hidratata. 500 g.

Masca efect lifting

Masca modelanta cu alge cu efect de lifting, de la Ecovital. Pulbere lejera compusa din alginati extrasi din alge brune, calciu, saruri de fosfor si pamant de origine marina. Regleaza balanta hidrica a epidermei, purifica in profunzime, lasa tenul clar, stralucitor, tonifica si protejeaza pielea. 500 g.

Masca purificanta calda

Masca purificanta calda, de la Ecovital. Masca cu alge este o masca profesionala modelanta, care se indeparteaza dupa uscare ca un mulaj al fetei. Temperatura acestei masti termice va fi mai mare decat temperature camerei, ceea ce creaza o senzatie extrem de confortabila. Purifica, intinde, tonifica si protejeaza pielea. Este emolienta si catifeleaza tenul. Intensifica efectele produselor ce se vor aplica dupa indepartarea sa, datorita curatirii bune pe care o realizeaza. 500 g.

Acestea dar si alte produse profesionale pentru ingrijire.
Comenzi online, accesand www.ProfesionalCosmetics.ro.

Onoram toate comenzile, chiar si pentru un singur produs, atat de la persoane juridice cat si de la persoane fizice.
Din Gura in Gura